Sådan handler du

Sådan handler du på ahvinimport.dk

Når du har fundet den ønskede vin, så vælger du antal ved at klikke på pilen til højre eller venstre. Når det ønskede antal er valgt, så klikker du på “Tilføj til kurv” knappen. Din vare er nu lagt i din “kurv”.

Du kan herefter vælge at se indholdet i kurven ved at gå til øverste højre hjørne af menuen og sætte musen på kurven, eller ved at klikke på knappen “gå til kurv”, som kommer frem midt på siden. Du kan også vælge at handle videre, ved at vælge en ny vin via menuen i toppen af siden.

Når du er færdig med at handle, så klikker du på kurven i øverste højre hjørne, hvorefter du bliver sendt til en oversigt over dine valgte varer.

Kontroller, at indholdet stemmer overens med dine valgte varer. Har du en rabatkode, skal den indtastes her, i feltet under dine varer. Tryk efterfølgende på knappen “Anvend rabatkupon”. Herefter vælger du i bunden af siden en forsendelsesmetode, og kontrollerer, at adressen er korrekt. Hvis ikke, skal du trykke på knappen “Ændre adresse” og skrive den korrekte leveringsadresse. Når den er valgt, trykker du på knappen “Gå til kassen”.

Du bliver nu sendt til en ny side, hvor alle oplysninger om dit køb står. Du skal her kontrollere, at alle informationer om levering, fragt og dine varer er korrekte. Herefter vælges en betalingsmetode i bunden af siden. Når den ønskede betaling er valgt, skal du sætte hak ved, at du har læst og accepterer A.H. Vinimports handelsbetingelser og vilkår. Derefter klikker du på knappen “Godkend ordre”. Du bliver nu sendt til den ønskede betalingsmulighed og herefter er din ordre gennemført.

X