Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK HOS A.H. VINIMPORT I/S

Nedenstående kan du se A.H. Vinimports I/S politik for behandling af de personlige oplysninger du udleverer, når du oprettes som kunde eller tilmelder dig vores nyhedstjenester. Persondatapolitikken omfatter indsamling og behandling af de personlige oplysninger, du udleverer til A.H. Vinimport I/S.

Ved tilmelding til A.H. Vinimports nyhedstjenester er vilkårene i A.H. Vinimports persondatapolitik gældende, og du accepterer samtidig, at de data, du udleverer til A.H. Vinimport I/S, behandles i overensstemmelse med nedenstående:

I henhold til gældende persondatalovgivning er A.H. Vinimport dataansvarlig, se nedenstående kontaktoplysninger:

A.H. Vinimport
Bakketoften 7
2760 Måløv
CVR nr.: 34943877

Tlf.nr.: 22942493
E-mail: info@ahvinimport.dk

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle typer af oplysninger, der kan henføres til dig. Når du er registreret i vores database, indsamler og behandler vi alle dine personlige oplysninger.

De forskellige data behandles med henblik på at:

  • Opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig i henhold til vores samhandelsbetingelser
  • Overholde de juridiske forpligtelser, som vi er underlagt, og samarbejde med tilsynsmyndigheder og retshåndhævende myndigheder
  • Fremsende nyhedsmails
  • Sende markedsføringsinformation via e-mail
  • Sende SMS-beskeder (privatkunder)

Dine oplysninger gennemgås løbende, og oplysninger, der ikke længere er relevante slettes. Konstateres der fejl, rettes de.

Det forudsættes, at du ved tilmelding til A.H. Vinimports nyhedstjenester, frivilligt oplyser visse personoplysninger, så vi kan fremsende relevante nyhedsmails m.v.

Disse oplysninger indsamler vi i forbindelse med, at vi opretter dig som kunde:

Kontaktoplysninger – Privatkunder

  • Navn
  • Telefonnummer (benyttes til kontakt i forbindelse med fejl på din ordre o.lign.)
  • E-mail adresse
  • Køn
  • Fødselsdato (benyttes til udsendelse af en evt. fødselsdagsnyhedsmail)
  • Interesser (præference af vin)


Kontaktoplysninger – Erhvervskunder

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens adresse
  • Virksomhedens telefonnummer
  • Virksomhedens e-mail adresse
  • Evt. indehavers navn, adresse og CPR-nr. ved personlig hæftelse

SIKKERHED FOR PERSONOPLYSNINGER

Vi har sikret os mod at dine oplysninger både teknisk og organisatorisk:

  • Hændeligt eller ulovligt bliver slettet
  • Offentliggøres
  • Går tabt
  • Bliver forringet eller forvansket
  • Kommer uvedkommende til kendskab
  • Bliver misbrugt
  • Behandles i strid med lovgivningen

Personoplysningerne opbevares kun på beskyttede og sikre servere indenfor EU. Vi kan dog i praksis ikke beskytte dine data med fuldstændig sikkerhed, hvis nogen lykkes at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger og tiltvinger sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar, men vi har taget alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at undgå, at uvedkommende får adgang til dine oplysninger.

FORMÅLET MED INDSAMLING AF OPLYSNINGER

A.H. Vinimport indsamler dine oplysninger:

  • For at forfølge vores legitime interesser. Når vi behandler dine personoplysninger til at forfølge vores legitime interesser, foretager vi passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre beskyttelsen af dit privatliv og for at sikre, at vores legitime interesser ikke tilsidesætter dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder.
  • For at levere serviceydelser til dig i form af:
    • Nyhedsmails
    • Markedsføring via e-mail
    • SMS-tjenester (privatkunder)

Til brug for levering af serviceydelser opbevarer vi kun dine personoplysninger så længe du er tilmeldt A.H. Vinimports nyhedstjenester. Ved framelding slettes disse oplysninger indenfor én måned.

VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Dog videregives de, hvis der er lov- eller myndighedskrav, som ikke kan omgås.

I visse tilfælde kan dine oplysninger overlades til IT-personer, der er tilknyttet A.H. Vinimport I/S. IT-personerne behandler alene dine personoplysninger efter instruks fra A.H. Vinimport I/S og kun til de formål, der står i vores persondatapolitik. IT-personerne er underlagt samme forpligtelser til beskyttelse af personoplysningerne som A.H. Vinimport I/S.

Dine data kan videregives til tredjepart i det omfang, de er offentligt kendt, og for at varetage A.H. Vinimports interesser. Hvis dine interesser i, at oplysningerne ikke videregives, vurderes at vægte højere end A.H. Vinimports i det konkrete tilfælde, vil oplysningerne ikke blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne anvendes kun til målretning af annoncering og markedsføring med henblik på salg.

A.H. Vinimport I/S benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter har forpligtet sig til ikke at videregive oplysningerne og bliver løbende kontrolleret for, at de overholder den gældende persondatalovgivning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kunne ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun IT-personer i Danmark eller i lande, der giver dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.

DINE RETTIGHEDER OM PERSONOPLYSNINGER OG SLETNING AF DEM

Du kan få information om, hvilke personoplysninger A.H. Vinimport I/S har om dig. Du kan også gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes. Endvidere kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver brugt oplysninger om dig, hvis de oplysninger, der bruges om dig, er forkerte eller vildledende, og du har ret til at få dem ændret eller slettet.

Senest én måned efter du har bedt om udlevering, ændring eller sletning af dine data udleverer A.H. Vinimport I/S de ønskede data, retter dem eller sletter oplysningerne. Når oplysningerne er blevet udleveret, kan du tidligst få oplysninger igen efter seks måneder.

HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe vi har en relation til dig. Når vores relation til dig ophører, beholder vi dine personoplysninger i en periode, der gør os i stand til at: beholde vores forretningsdokumenter til at overholde dokumentationskrav i henhold til loven; forsvare eller fremsætte retskrav og behandle eventuelle klager.

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til disse formål. Hvis der er nogen oplysninger, som vi af tekniske årsager ikke er i stand til at slette helt fra vores systemer, vil vi foretage passende foranstaltninger, for at forhindre enhver yderligere behandling af disse oplysninger.

KONTAKT

Henvendelse om persondatapolitikken skal ske til webshop@ahvinimport.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til:

Datatilsynet
Borgergade 285. sal
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbreve m.v. fra A.H. Vinimport I/S, kan du benytte vores mail webshop@ahvinimport.dk til at begære oplysningerne slettet eller rettet. A.H. Vinimport vil efterfølgende slette eller retter dine oplysninger inden for én måned.

Har du spørgsmål om A.H. Vinimports persondatapolitik kan du rette henvendelse til A.H. Vinimport I/S på ovennævnte e-mail adresse.

ANVENDELSE AF COOKIES

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser med det formål at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der lagres ingen personlige oplysninger i vores cookies, og de er fri for virus. Cookies ligger på din egen computer eller mobile enhed som en hjælp til dig selv, idet de bruges til at kunne præsentere dig for de hjemmesider, du besøger ofte. Cookies hjælper os med at blive klogere på din anvendelse af ahvinimport.dk og på, hvordan hjemmesiden benyttes med henblik på at optimere brugeroplevelsen. Anvendelsen af cookies kan også være nødvendige for at kunne levere en bestemt funktionalitet eller service på hjemmesiden.

Cookies fungerer på den måde, at de sender data mellem browser og webserver (der, hvor hjemmesiden ligger fysisk placeret) og udveksler informationer om f.eks. brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden anvendes. Cookies har mange anvendelsesmuligheder og klassificeres som 1. part eller 3. part cookies afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som f.eks. ahvinimport.dk.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES

Du kan altid slette cookies fra din browser – du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies på din computer eller mobile enhed, har du selvfølgelig mulighed for at blokere dem. Se denne vejledning for at blokere cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering.

HVAD ANVENDER VI COOKIES TIL PÅ AHVINIMPORT.DK

Ahvinimport.dk anvender cookies til en lang række tekniske funktionaliteter med henblik på at skabe den optimale brugeroplevelse, samt trafik- og brugermåling. Disse cookies gør os i stand til at analysere din anvendelse af ahvinimport.dk, så vi løbende kan optimere brugeroplevelsen. De indsamlede data gør os i stand til at evaluere din brug af ahvinimport.dk, og til at indsamle data på hjemmesiden, som hjælper os med at levere serviceydelser relateret til hjemmesideaktivitet og internetbrug.

Vi overfører også disse oplysninger til 3. parts leverandører, hvor dette enten er påkrævet ved lov, eller hvor disse 3. parter behandler de indsamlede oplysninger på vegne af A.H. Vinimport I/S. Du kan blokere for anvendelsen af cookies ved at vælge denne indstilling på din browser. Blokering af cookies kan forårsage en ringere brugeroplevelse på vores hjemmeside, da visse funktioner ikke vil kunne fungere uden anvendelsen af cookies.

X