Om os

Hvem er vi?

A.H. Vinimport I/S blev stiftet i 1999, men dengang under navnet “alsace-vin.dk”. Som så mange andre garageimportører, startede det med en ferie, hvor solen skinnede og vinen var fantastisk. Allan tog dengang en chance og hentede noget af denne vin med hjem, som i de fremmede himmelstrøg, havde slået benene væk under ham. Heldigvis smagte vinen lige så fantastisk i de hjemlige vante rammer, og starten til et spændende vineventyr var skudt i gang.

Der er sket meget siden 1999 og selvom navnet på firmaet er skiftet ud over tid, er det for Allan stadig den samme glæde og passion for vinen og de mennesker som laver den, der er drivkraften. Denne glæde og passion skinner igennem i firmaets ånd, og vi kan med stolthed i stemmen sige, at vi aldrig har solgt en vin, vi ikke selv kunne stå inde for.

Vi har erfaret, at med en god snak om hvad kunden synes en god vin skal kunne, finder vi ofte en vin i vores sortiment, som kan imponere og overraske. Vi er altid friske på en god snak om vin og giver gerne råd og vejledning.

Lidt mere om os

Allan

Jeg startede med at importere Haegi fra Alsace i 1999. Siden er flere huse kommet til og mange vine er smagt, spyttet og nydt undervejs. Jeg er nysgerrig på vinen, historierne og passionen hos dem som laver vinen. Den kompromisløshed jeg har mødt hos vinbønderne aftvinger respekt, når vi får æren af at sælge vinene i Danmark. Jeg har ikke et favoritområde eller drue… men bliver sjældent sur når jeg får bobler.

Bo

Da Jeg var en ca. 15-16 år, servede min onkel en vin for mig, som for første gang åbnede min øjne for hvilken fantastisk oplevelse en vin kan være. Da jeg begyndte at arbejde professionelt karrierer med IT, blev jeg “lokket” til at deltage i firmaets vinklubs bestyrelse. Min passion for vin var stor, og ikke længe efter blev jeg valgt til formand. Det medførte at jeg deltog i et par vinblades vin-smage-paneler. Omkring 2011 spurgte Allan mig, om jeg ville være med i hans firma – og det syntes jeg var en spændende ide.

Vin skaber en fantastisk ramme for et godt måltid. Og særlig elsker jeg når en god vin “danser elegant på min tunge”.