Version 2

Vin er glæde, vin er oplevelser

A.H. Vinimport I/S blev stiftet i 1999, men dengang under navnet “alsace-vin.dk“. Som så mange andre garageimportører, startede det med en ferie, hvor solen skinnede og vinen var fantastisk. Allan tog dengang en chance og hentede noget af denne vin med hjem, som i de fremmede himmelstrøg, havde slået benene væk under ham. Heldigvis smagte vinen lige så fantastisk i de hjemlige vante rammer, og starten til et spændende vineventyr var skudt i gang.

Der er sket meget siden 1999 og selvom navnet på firmaet er skiftet ud over tid, er det for Allan stadig den samme glæde og passion for vinen og de mennesker som laver den, der er drivkraften. 

Denne glæde og passion skinner igennem i firmaets ånd, og vi kan med stolthed i stemmen sige, at vi aldrig har solgt en vin, vi ikke selv kunne stå inde for. Al vin som bliver solgt gennem A.H. Vinimport, er blevet smagt af os selv og har på demokratisk vis vundet sin plads på vores hylder. Vi er ærlig talt ligeglad med point og guldpriser. Kan vi ikke stå inde for vinen, sælger vi den ikke. Når det er sagt, glædes vi jo altid over når vinen vi har taget hjem, vinder priser og hæder rundt omkring i verden.

Denne måde, at til- og fravælge vores vine på, har selvfølgelig en pris, og vi kan derfor ikke umiddelbart ramme alle med vores smag. Vi har dog erfaret, at med en god snak om hvad kunden synes en god vin skal kunne, finder vi næsten altid en vin i vores sortiment, som kan imponere og overraske. Vi er altid friske på en god snak om vin og giver gerne råd og vejledning.

X